Focus Fitness - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Logo

FOCUS EVENTS

Δια ζώσης 3Ημερο Σεμινάριο «Επιστημονική Εφαρμογή της Προπόνησης Κινητικότητας» και «Ολοκληρωμένος οδηγός  αποκατάστασης και ενδυνάμωσης Ωμικής Ζώνης και Ισχίου»


Μετά από 3 χρόνια, ο Dean Somerset και ο Tony Gentilcore επιστρέφουν στην Ελλάδα!


Δύο από τους καλύτερους στον κλάδο της γυμναστικής και τις αποκατάστασης συναντιούνται για να μοιραστούν πληροφορίες αιχμής σχετικά με αυτά που γνωρίζουν καλύτερα.

Dean Somerset

Ο Dean έχει σπουδές στη φυσιολογία της άσκησης που ειδικεύεται στη αποκατάσταση τραυματισμών και έχει εργαστεί με επαγγελματίες αθλητές και ολυμπιονίκες , καθως και , με ειδικούς πληθυσμους  (μετεγχειρητική αποκατάσταση, μεταβολικές διαταραχές και ασθενείς με καρδιαγγιακές παθήσεις), καθώς και με αυτούς που θέλουν απλώς να κινούνται και να αισθάνονται και να δείχνουν καλύτεροι. Έχει αναπτύξει τη φήμη ως ηγετική μορφή στην προπόνηση κινητικότητας και την προπόνηση δύναμης.

Tony Gentilcore

Ο Tony, είναι ένας από τους συνιδρυτές της Cressey Sports Performance και τώρα προπονητής στη Βοστώνη.. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο CSP εργάστηκε με χιλιάδες παίκτες του μπέιζμπολ από κάθε επίπεδο, εστιάζοντας σε λεπτομερή πρωτόκολλα αξιολόγησης για την αντιμετώπιση κοινών δυσλειτουργιών και τραυματισμών στους ώμους. Επιπλέον, ο Tony έχει εκτενή εμπειρία στη συνεργασία με μη αθλητές που αντιμετοπίζουν πολλά από τα κοινά προβλήματα στους ώμους που πάσχουν από χρόνια προβήματα στο γυμναστήριο.

Kλείστε τη θέση σας

[Special Price]

Early Bird έως τις 10 Ιουνίου 2023

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ _ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 1 ΗΜΕΡΑΣ

Βασικές Έννοιες

  • Διαφοροποίηση των αποκρίσεων των ιστών σε συνήθεις τρόπους κινητικότητας
  • Μεμονωμένες ανατομικές παραλλαγές και εκτιμήσεις, και ποιες οι προσαρμογες κατά τη γήρανση
  • Νευροαγγειακές αποκρίσεις σε σενάρια προπόνησης κινητικότητας
  • Βέλτιστες πρακτικές που βασίζονται στην έρευνα με μετρήσιμες βελτιώσεις κινητικότητας.

Εφαρμογή μεθόδων κινητικότητας (πρακτικό μέρος)

Η κινητικότητα είναι μια φράση κλειδί που χρησιμοποιείται σε πολλές πρακτικές ενδυνάμωσης και προετοιμασίας, καθώς και σε περιβάλλοντα αποκατάστασης. Έτσι, η εφαρμογή της προπόνησης κινητικότητας συνήθως κρύβεται πίσω από ένα ομιχλώδες τοπίο από τα τρέχον ερευνητικά δεδομένα, ούτε είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένη για τις ανάγκες του ατόμου όσον αφορά το εάν πρόκειται για δομικό, νευρικό ή μηχανικό περιορισμό που προσεγγίζει.

Κάθε τύπος ιστού ανταποκρίνεται σε διαφορετικούς τύπους προπόνησης κινητικότητας.

Αυτό το σεμινάριο περιγράφει την τρέχουσα έρευνα στην προπόνηση κινητικότητας, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται καλύτερα η εφαρμογή της και αναλύει τον τρόπο καθορισμού των καταλληλότερων τρόπων για να ληφθούν τα ταχύτερα δυνατά συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Θεωρία/Διαλέξεις: 50%

Πρακτική εκπαίδευση : 50%

Στόχοι Εκπαίδευσης

Κατανοήστε τις ανάγκες κάθε πελάτη ή ασθενή που βλέπετε, καθώς και άμεσους τρόπους αντιμετώπισης των συγκεκριμένων ανησυχιών τους σχετικά με την προπόνηση της κινητικότητας.

Προσδιορισμός συγκεκριμένων περιορισμών στην κινητικότητα και πώς μπορεί να επηρεάζουν τους στόχους του ατόμου με το οποίο εργάζεστε.

Κατάλληλη χρήση εργαλείων όπως στατικές διατάσεις μεγάλης διάρκειας, τρόποι συστολής/χαλάρωσης, εκκεντρικές υπερφορτώσεις, ακραίες περιοχές φορτίου και ισομετρικές θέσεις.

Εκπαιδεύστε αποτελεσματικά τις διάφορες μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω για τη βελτίωση της λειτουργίας των ώμων και του ισχίου, ειδικά.

Θέματα προγραμματισμού για την κινητικότητα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου μετάβασης από την προπόνηση κινητικότητας σε πιο προηγμένες μεθόδους ενδυνάμωσης και προετοιμασίας, καθώς και πότε να επιστρέψετε την εστίαση στην προπόνηση κινητικότητας μέσα σε ένα ημερολόγιο προπόνησης.

Continuing Education Credits

Το Scientific Application of Mobility Training έχει εγκριθεί από την NSCA για 0,7 CEU ή 7 ώρες επαφής. Η πιστοποίηση από το εργαστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποβολή αίτησης για πίστωση μέσω άλλων εθνικών και διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΩΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΙΟΥ _ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΩΝ

Σχετικά με το  «Ολοκληρωμένος οδηγός  αποκατάστασης και ενδυνάμωσης Ωμικής Ζώνης και Ισχίου» (The Complete Shoulder & Hip Blueprint)

Αυτό το 2ημερο σεμινάριο οδηγεί τους συμμετέχοντες μέσα από τα πλήρη συστήματα που χρησιμοποιούνται και από τους δύο μας για να βελτιώσουμε τη λειτουργία του  σώματος, τη δύναμη, την αντοχή και την ανθεκτικότητα του.

Σας δείχνουμε πώς να συνθέσετε το παζλ μεταξύ μιας ενδελεχούς αξιολόγησης, να κατανοήσετε ποιες διορθωτικές στρατηγικές (αν υπάρχουν) θα λειτουργήσουν καλύτερα και πώς να δημιουργήσετε ένα προπονητικό πρόγραμμα για να βοηθήσετε εσάς και τους πελάτες σας με τον πιο άμεσο δυνατό τρόπο.

Ακολουθεί ένα δείγμα ορισμένων εννοιών που εξετάζουμε.

Ωμος:

  • Πώς να χρησιμοποιήσετε τις στατικές και ολοκληρωμένες αξιολογήσεις για να καθοδηγήσετε το προπονητικό σας πρόγραμμα.
  • Πώς η μηχανική της αναπνοής – ιδιαίτερα η κίνηση του διαφράγματος – οδηγεί την κινητικότητα του άνω μέρους του σώματος και τη σταθερότητα του κάτω σώματος και πώς να τη χρησιμοποιήσετε για να δείτε γρήγορες βελτιώσεις και στα δύο.
  • Η σημασία της αναπνοής, της κινητικότητας του θώρακα, της κινητικότητας της ωμοπλάτης και της κινητικότητας του ώμου στην εξέταση των περιορισμών του ώμου, του αγκώνα ή του καρπού.
  • Γιατί κάποιοι γενικοί διαγνωστικοί όροι είναι για τα  σκουπίδια, πώς να το αξιολογήσετε, τη διαφορά μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής πρόσκρουσης και τι σημαίνει για το πρόγραμμα προπόνησής σας
  • Εκπαίδευση του αθλητή σε διάφορες θέσεις και τις ειδικές εκτιμήσεις του, και τις διαφορές μεταξύ αυτού και του πελάτη που είναι κολλημένος σε ένα γραφείο και τι περιορίζει την κινητικότητα του άνω σώματος σε πολλά άτομα
  • Προπόνηση και βελτίωση στις κάμψεις, έλξεις, πιέσεις και δεκάδες διορθωτικές επιλογές

Γιατί αυτό έχει σημασία για εσάς:

Βοηθήστε τους πελάτες σας να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τα κοινά προβλήματα των ώμων.

Βελτιώστε την αξιολόγηση και την πρόοδό σας

Ισχίο:

Πώς παίζουν ρόλο συγκεκριμένες ατομικές ανατομικές διαφορές στην προπόνηση, πώς να τις βρείτε και τι να κάνετε για να τις αξιοποιήσετε.

Χρησιμοποιήστε μια δοκιμαστική επαναληπτική αξιολόγηση προς όφελός σας και δείξτε στους πελάτες πού και πώς μπορούν να βελτιωθούν.

Συνδυάζοντας παθητικές, ενεργητικές και σύνθετες αξιολογήσεις για να αναλύσουμε τι πρέπει να εργαστεί το άτομο ΤΩΡΑ για να δει την πρόοδο ΑΜΕΣΑ.

Κατανοήστε τη διαφορά μεταξύ των περιορισμών της κίνησης μεταξύ δομικών, νευρικών, μαλακών ιστών και κινητικών προτύπων και σχεδιάστε ένα πρόγραμμα για να αντιμετωπίσετε τις συγκεκριμένες εκτιμήσεις.

Πώς να καθορίσετε τις βέλτιστες στάσεις squat και deadlift για ανατομικές εκτιμήσεις ενός ατόμου. Αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμη και τη χρήση μιας μη ισορροπημένης προσέγγισης για την εξισορρόπηση της δομής τους.

Εκπαιδευτείτε για να βελτιώσετε τη δύναμη, την ενεργή κινητικότητα και την ανθεκτικότητα με μια ποικιλία τρόπων, καθώς και πότε να προσαρμόζεστε για να κάνετε το καθένα ευκολότερο ή δυσκολότερο.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς:

Μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες να δουν ΑΜΕΣΕΣ βελτιώσεις, μερικές φορές σε μόλις ένα ή δύο λεπτά, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τις ικανότητές σας.

Βοηθήστε να στοχεύσετε σε αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για το άτομο που έχετε απέναντί ​​σας, εξοικονομώντας σας χρόνο που αφιερώνετε σε άχρηστες ασκήσεις ή ασκήσεις.

Συνδέστε τις κουκκίδες μεταξύ των εκτιμήσεων, της κινητικότητας, της δύναμης και του προγράμματος προετοιμασίας

Καταρρίψτε ένα σύστημα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα με τον εαυτό σας ή με τους πελάτες σας για να δείτε άμεσο όφελος, ενώ αφαιρείτε την εργασία εικασίας.

Continuing Education Credits

Το The Complete Shoulder & Hip Blueprint έχει εγκριθεί από την NSCA για 2 CEU ή 14ώρες επαφής. Η πιστοποίηση από το εργαστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποβολή αίτησης για πίστωση μέσω άλλων εθνικών και διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης.

Kλείστε τη θέση σας

[Special Price]

Early Bird έως τις 10 Ιουνίου 2023

Continuing Education Credits

Το The Complete Shoulder & Hip Blueprint μαζί με το Scientific Application of Mobility Training έχει εγκριθεί από την NSCA για 2.7 CEUs ή 21 ώρες επαφής. Η πιστοποίηση από το εργαστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποβολή αίτησης για πίστωση μέσω άλλων εθνικών και διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης.


Είμαστε περήφανοι που έχουμε την KEISER στο 3Ημερο Σεμινάριο που υποστηρίζεται από την FOCUS FITNESS! Ο Κώστας Βουραζέρης και ο Αντώνης Μοδινός θα παραδώσουν συνεδρίες για προπόνηση Power στην εκδήλωση ως χορηγοί του σεμιναρίου.

Εγγραφή

Περιορισμένες θέσεις, γι' αυτό εγγραφείτε σύντομα για να κλείσετε τη θέση σας.

Πότε: Παρασκευή 20 / Σάββατο 21 / Κυριακή 22 , Οκτωβρίου 2023

Πού: Αθήνα, Ελλάδα

Τοποθεσία : TrainBox , Λεωφ. Αμαρουσίου 58, Ηράκλειο

Ώρα: Παρασκευή 12:00 - 20:00 - Σάββατο 10:00 - 18:00, Κυριακή 9:00 - 17:00, Ώρα Αθήνας

Πολιτική Ακύρωσης

Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Παράλειψη του οικοδεσπότη να παραστεί στην εκδήλωση
Παράλειψη λειτουργίας της εγκατάστασης τη στιγμή της εκδήλωσης. Αυτό θα περιλαμβάνει ζητήματα συντήρησης ή κοινής ωφέλειας (θερμότητα, ρεύμα), περιορισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλους παράγοντες που θα εμπόδιζαν την επιτυχή λειτουργία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Εκτός αυτών των περιστάσεων, δεν θα παρέχονται επιστροφές χρημάτων. Μία θέση σε μια δια ζώσης εκδήλωση όπως αυτή μπορεί να χαριστεί σε άλλο άτομο, με την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι προαναφερθείσες απαιτήσεις εγγραφής.

BACK TO MORE EVENTS...

OUR COMMUNITY OF SUPERHEROES IS CURRENTLY FULL.

Γυμναστήριο Καλαμάτα - Focus Fitness registration form icon

50/50

JOIN THE WAITING LIST BY FILLING UP THIS FORM OR CONTACT US.

ARISTOMENOUS 89, 3rd FLOOR, KALAMATA, GREECE

© 2023 Focus Fitness Institute. Website created by
Κατασκευή ιστοσελίδων - Indevin logo