Focus Fitness - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Logo

Gym Services

If you want to go there, it starts here

Το FOCUS FITNESS δεν είναι ένα συνηθισμένο γυμναστήριο, γιατί δεν είστε συνηθισμένος άνθρωπος. Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, έχετε την πρόθεση να κάνετε το κάτι παραπάνω. Και εδώ είναι το μέρος που θα κάνετε το κάτι παραπάνω.

Τι έχει να σας προσφέρει το FOCUS FITNESS;

Εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης

Που ταιριάζουν στο σώμα σας (ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης)

Έμπειρους προπονητές που είναι αφοσιωμένοι στο να επιτύχετε τους στόχους σας

Καταλαβαίνετε ότι μια βελτιώση στο γυμναστήριο μεταφράζονται σε κάθε τομέα της ζωής σας! Ξεκίνα τώρα!

Περισσότερο από μια καλή καλή επίδοση στον πάγκο, στο squat ή στο deadlift

Χρησιμοποιείτε το γυμναστήριο για να σας βοηθήσει να κάνετε πεζοπορία στο βουνό, να κάνετε δουλειές στον κήπο σας χωρίς πόνο ή, να σας βοηθήσει να κάνετε μια καλή επίδοση στους αθλητικούς σας αγωνες.

Οι υπηρεσίες μας

We help clients build better bodies, so they can write better stories (to their life)
Focus Fitness - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Logo favicon

Αποκτήστε έναν προσαρμοσμένο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης

Focus Fitness - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Logo favicon

Λάβετε εξειδικευμένη καθοδήγησης και υποστήριξη

Focus Fitness - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Logo favicon

Μεταμορφώστε το σώμα σας για τα καλά!

Shred Metabolic Cardio

SHRED είναι αυτό που θα δείτε να συμβαίνει στο σωματικό σας λίπος αφού ακολουθήσετε αυτή την προπόνηση με συνέπεια. Αυτή η προπόνηση οδηγεί την καρδιοαναπνευστική σας ικανότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Έχετε ακούσει για τη διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT);

Σε αυτό το τμήμα, με τη χρήση των μετρητών καρδιακής συχνότητας Morpheus, θα βιώσετε πραγματικά μια υψηλής ποιότητας διαλειμματικής προπόνησης προσαρμοσμένη στην δίκη σας φυσική κατάσταση και θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία απώλειας λίπους!
Shred Metabolic Cardio - Γυμναστήριο Καλαμάτα
45 λεπτά - Beginner to Advance Level
Γυμναστήριο Καλαμάτα - Semi Private Personal Training - Focus Fitness
45 λεπτά - Beginner to Advance Level

Semi Private Personal Training

Οι Semi Private Personal Training συνεδρίες μας είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να κάνετε μια εξαιρετική προπόνηση. Οι αθλητές και τα μέλη χωρίζονται σε μικρές ομάδες των 2-3 και ασκούνται ο ένας δίπλα στον άλλο.

Τώρα αν μοιάζετε με τους πελάτες και τους αθλητές μας, πιθανότατα σκέφτεστε κάτι σαν αυτό:

 «Αλλά δεν είμαι σε εξαιρετική φόρμα/τώρα ξεκινάω/επανέρχομαι από έναν τραυματισμό – πώς μπορώ ενδεχομένως να γυμναστώ με κάποιον άλλο;»

Είναι απλό, πραγματικά: Κάθε πρόγραμμα που γράφουμε είναι προσαρμοσμένο στο άτομο που στέκεται απέναντί μας. Με άλλα λόγια, παρόλο που θα προπονήστε ταυτόχρονα με άλλα μέλη, πιθανότατα θα κάνετε εντελώς διαφορετικές ασκήσεις από τα άλλα άτομα στην ομάδα σας.
Δεδομένου ότι δεν υπάρχει πραγματικά ένας «τυπικός» πελάτης στο FOCUS FITNESS, κάθε μέρα θα μπορούσατε να προπονήστε δίπλα σε έναν αθλητή, μια μαμά, έναν συνταξιούχο ή ένα μαθητή γυμνασίου.

Ωστόσο, εάν υπάρχει ένας γενικός στόχος, είναι ότι όλα τα μέλη μας επικεντρώνονται στην έννοια της βελτίωσης. Συνειδητοποιούν ότι η πρόοδος στο γυμναστήριο συχνά ισοδυναμεί με μεγαλύτερη επιτυχία στη δουλειά, στο σπίτι και σε κάθε άλλη πτυχή της ζωής τους.
45 λεπτά - Beginner to Advance Level
Yoga Classes - Γυμναστήριο Καλαμάτα
75 λεπτά – Beginner to Advance Level

Yoga Classes

Στο μάθημα Yoga θα έχεις την ευκαιρία να επιστρέψεις στο σώμα σου, να συνδέσεις τις κινήσεις με την αναπνοή σου, και ως αποτέλεσμα να βιώσεις μια εμπειρία ενδυνάμωσης, επίγνωσης της αναπνοής και του σώματος και τέλος χαλάρωσης.

Το μάθημα ενσωματώνει στάσεις γιόγκα, δίνοντας έμφαση στη διαδοχική κίνηση μεταξύ των στάσεων που συντονίζεται και καθοδηγείται από την αναπνοή, ασκήσεις αναπνοής και καθοδηγούμενη χαλάρωση.
Οι στάσεις στη Yoga έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την κινητικότητα των αρθρώσεων όλου του σώματος και κυρίως της σπονδυλικής στήλης, να αναπτύξουν την ελαστικότητα των μυών, να βελτιώσουν την ισορροπία και να αναπτύξουν την μυϊκή δύναμη.
Οι ασκήσεις αναπνοής μας βοηθούν να φέρουμε την προσοχή μας στο παρόν, σε αυτό που βιώνουμε μια δεδομένη στιγμή. Να αναπτύξουμε τη συγκέντρωση και την ικανότητα να κάνουμε κάθε μας πράξη συνειδητά.
Και τέλος η καθοδηγούμενη χαλάρωση μας επιτρέπει να βρισκόμαστε σε βαθιά χαλάρωση και έχει ως αποτέλεσμα σωματική, πνευματική κ ψυχική ηρεμία.

Για να πετύχετε τους στόχους σας:

1

Θέλετε προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς

2

θέλετε να βρείτε ένα μέρος όπου οι γυμναστές να ενδιαφέρονται πραγματικά και είναι αφοσιωμένοι σε εσάς και τα αποτελέσματά σας

3

Είναι αυτό που σας οδήγησε εδώ, και αυτό που τελικά θα σας πάει εκεί που θέλετε.

Αλλά μην στέκεστε στα λόγια μας! Ρωτήστε γύρω σας, κάντε λίγη έρευνα ή ακόμα καλύτερα, ακούστε μερικά από τα σημερινά μέλη μας για να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

OUR COMMUNITY OF SUPERHEROES IS CURRENTLY FULL.

Γυμναστήριο Καλαμάτα - Focus Fitness registration form icon

50/50

JOIN THE WAITING LIST BY FILLING UP THIS FORM OR CONTACT US.

ARISTOMENOUS 89, 3rd FLOOR, KALAMATA, GREECE

© 2023 Focus Fitness Institute. Website created by
Κατασκευή ιστοσελίδων - Indevin logo